05 syyskuuta 2010

Pientä yksityiskohtien selvennystä haasteen tiimoilta.

Miksi blogi?

No sen takia, että emo oikeasti käy läpi ja lukee niitä blogeja jo ennen kuin itse kilpailu varsinaisesti alkaa. Miksi? No siksi, että osaa jakaa jokaiselle tanssijalle sopivan uuden lajin. Uusia lajeja ei arvota summamutikassa, vaan emo tutkii tarkkaan tanssijan taustat ennen kuin antaa uuden tyylin, haasteen, parketille.

Eli ihan vain tätä haastetta varten perustettu blogi ei oikein auta emon hommaa. Kaivataan vähintäänkin linkkiä sitten vaikka Ravelryyn tms., josta pääsee näkemään millaisia töitä kilpailija on tähän asti tehnyt. – Blogittomat, tai -historiattomat, on lisätty emon ilmoittautumislistauksiin, mutta ellei ole mahdollista saada hieman tarkempaa tietoa kilpailijan ”tanssikokemuksesta” niin emo heittää hatusta jonkin tyylin… ja tällöin ei ole valitusoikeutta, koska emollakaan ei ole ollut mahdollisuutta tutustua tanssijan historiaan.

Mistä tietää, että on mukana?

Emo on jo lähettänyt 18 ensimmäisille omaan lajiin ilmoittautuneelle tanssijalle s-postitse infoa osallistumismaksun suorittamisesta. Kun maksu näkyy tilillä (jota ei sitten tarkisteta kuin ihan pari kertaa viikossa), tanssijan blogi liitetään vasempaan sivupalkkiin TANSSIJAT-otsikon alle. Eli jos löydät itsesi viimeistään 24.9.2010 (osallistumismaksun pitää tällöin viimeistään näkyä tilillä) listasta, olet mukana!

Koska saadaan tietää haasteet?

Uudet tanssityylit jaetaan viikonlopun 25.-26.9.2010 aikana.


Vink vink: Vasemmasta sivupalkista löytyy myös kilpailun ekat palkintosponsorit! Jee!

4 kommenttia:

 1. Öhöm, köhöm... onkohan mulle käynyt niin kuin tanssiessa useinkin, siis että oon mätkähtänyt mahalleni jo ennen kuin on päästy kunnolla vauhtiinkaan? Eiku ilmoittautuin mielestäni ensimmäisten joukossa, mutta eipä oo tullu mitään maksuohjeita (oon tsekannut myös roskapostifiltterin). Aattelin vaan että kun mulla ei sitten taas oo joka päivä mahdollisuutta käyttää nettipankkiakaan, niin voipi mennä täpäräksi tämä mukaan pääsy - sillä vaan kyselen. Hiphoppari akv3 miukumauku yahoo piste com siis täällä huutelee.

  VastaaPoista
 2. Mun s-postin lähetetyt-kansion mukaan on lähtenyt... jo 3. syyskuuta. Pistän uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Dängjuu, nyt oli tullut perille, mutta tällä(kin?) kertaa viesti pamahti spammipuolelle. No ei se mitään, kunhan tiesin sitä etsiskellä.

  Maksu lähtee ensi tilassa.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun kysyit! Mulla ei olis tullut mieleenkään et s-postit ois voinnu hävitä jonnekin matkalla... etanaposti sit taas olis ollut ihan eri juttu.

  VastaaPoista