11 syyskuuta 2010

Vielä ehtii

Runsas viikko vielä aikaa ilmoittautua mukaan So You Think You Can Knit haasteeseen! Tähän mennessä on jo ilmoittautunut 35 rohkeaa tanssijaa! Tästä osaa jokainen pienellä laskutoimituksella laskea kuinka huima palkintopotti olisi tulossa… ;)

Emo on jo tutkinut tarkkaan blogeja ja Ravelryn projektisivuja… osalle kilpailijoista löytyy heti sopiva haaste, toisille tarvitsee miettiä hieman enemmän: onko liian helppo/vaikea… toisille löytyisi useampaa vaihtoehtoa ja sitten on ne ongelmatapaukset, jotka tuntuvat ainakin testanneen jo kaikkea! Osa tanssijoista on ”vanhoja tuttuja” ja ehkä sen takia sitäkin vaikeampia haastettavia, mutta joukosta löytyy myös paljon uusia inspiroivia blogeja, joita on kiva kahlata läpi :)

Ennen keskiviikkoa, 8.9.2010, klo 7.00 mennessä ilmoittautuneille on lähetetty s-postia osallistumismaksun suorituksesta. Ainakin yhdelle ei ollut mennyt perille. Löytyykö muita?

Ja muistakaa tosiaan ilmoittaa emolle myös se s-posti!!! Muutamalta tanssijalta uupuu… Info osallistumismaksun suorittamisesta lähetetään sähköpostilla! Ilman osallistumismaksua ei ole mukana kisassa! – Myös haasteet lähetetään sähköpostilla!

P.S. Ensi viikolla tiedossa postaus emon omasta SYTYCK-haasteesta!

3 kommenttia:

 1. Miksei mun blogia näy tuossa sivussa? :'(

  VastaaPoista
 2. Kyllä se on siellä. Viimeisenä listassa. Sun blogissa ei ole "feediä", niin se ei päivity listaan (eikä myöskään esim. GoogleReaderiin).

  VastaaPoista
 3. Ilmoittaudun Popping & Rocking lajin kilpailuun.
  Palat ovat mun juttu.

  Rica

  VastaaPoista