19 tammikuuta 2010

SATUBALETTI

Kirmailevia menninkäisiä ja päivänsäteitä. Suloisen syötäviä ja hassun hauskoja neuleita. Lähipiiristäsi löytyy taaperoa ja koululaista vailla tumppua, myssyä, nuttua, sukkaa jne. ja sinähän teet niitä mielelläsi. Pientä ja pehmeää valmistuu nopeasti lapsille, lastenlapsille, kummilapsille tai ehkä jopa hyväntekeväisyyteen?!

10 kommenttia:

 1. Tämä taitaa olla minun lajini. Valssi ja foxtrot olisi ollut toinen vaihtoehto, myös quick-step on osin hallinnassa, sillä sukat syntyvät kärjestä tai varresta aloittaen ja kantapäitä osaan kaksi erilaista ulkomuistista.
  Street ei osu kohdalle yhtään, en sovella ikinä enkä mitään. Olisin toki mielellään koreografi, mutta jotenkin aloituskynnys on kovin suuri. Välillä pyörittelen ideoita päässä, mutta siihen se sitten jääkin. Mutta satubaletti on mun laji. Kotona on tällä hetkellä kaksi alle kouluikäistä sukan kuluttajaa ja kolmas liittyy seuraan loppuvuodesta. Lisäksi minua on siunattu neljällä kummilapsella, jotka saavat kummitädiltään yleensä tylsiä pehmeitä paketteja niin jouluna kuin syntymäpäivinäkin. Lastenneuleissa on myös se ihana puoli, että valmistuvat kohtalaisen nopeasti ja ohjeet ovat yleensä sen verran simppeleitä, että käyvät hienosti telkkarineuleista - toisin kuin joku pitsihuivi.
  Blogini löytyy osoitteesta:
  http://majlife.blogspot.com/ ja s-posti: maj_98 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Ilmoittaudun satubalettiin! Sopii sekä ruumiinrakenteelleni että neulomistyyliini. Olen ehkä enemmän kirmaileva menninkäinen kuin päivänsäde ja nimenomaan pienet neuleet, pipot, hanskat, huivit, sukat ja lastenneuleet ovat mun juttuni. Värejä, värejä!

  Löydän itsestäni myös ominaisuuksia, jotka saisivat minut taipumaan moneen muuhunkin tanssityyliin, mutta tässä olen ehkä omimmillani, vapaasti kirmaten, hypellen ja pomppelehtien. Saa nähdä, minkälaisen haasteen eteeni saan!

  Minut löydät osoitteista http://nurinnarin.blogspot.com ja nurinnarin@gmail.com.

  VastaaPoista
 3. Minä kuulun myös tähän porukkaan, sillä viime aikoina olen tehnyt tosi paljon lapsille neuleita, omille lapsille, muille ja myös hyväntekeväisyyteen. Lasten neuleet on mukavan nopeita ja niissä on kiva kokeilla jotain uusiakin juttuja kun eivät ole niin isoja kappaleita!
  http://blogit.mtv3.fi/villapallo/
  piatuononen at yahoo piste com

  VastaaPoista
 4. Miettisin kauan että mikä tanssi tyyli sopis parhaiten ja päädyin tähän. Tykkään tehdä pieniä nopeasti valmistuvia töitä esim: sukat, lapaset,pipot ja tiskiliinat. Tosin aina välillä tulee tehtyä isompiakin töitä :)Lähinnä näitä tulee tehtyä omille lapsille ja kummilapsille. Blogi löytyy osoitteesta http://puikkojenviemaa.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 5. Hei! Olen aika vasta-alkaja, neulomista on takana vasta 3 vuotta, joten moni tekniikka on vielä hämärän peitossa. Aivan ummikko en kuitenkaan enää ole, joten liityn kategorian Satubaletti kautta. Neulomisharrastukseni alkoi esikoista odottaessa ja neuletyöni ovat olleet melko pieniä, joko pikkulasten kokoa tai sitten sukkia, myssyjä. Usein niissä vilahtaa pitsikuvio, ei juuri koskaan palmikot. Lempilankojani ovat villat, alpakka ja bambu, mielellään kivoissa väreissä. En varsinaisesti suunnittele neuleohjeita (vielä), mutta freestylaan ohjeiden sisällä ja jopa parin ohjeen välillä jos on tarvis. Lopuksi kerrottakoon että olen koulutukseltani (mutten nykyiseltä ammatiltani) teatteripuvustaja, eli tällaisissa leikeissä on ylilyöntien vaara. Toisaalta minulla on kaksi alle 3 vuotiasta lasta joten aikaa ylilyönteihin ei oikein olisi. Blogi http://villahousuviikari.blogspot.com/ ja sähköposti villafanin.neulelaatikko@gmail.com, ravelryssä nimellä Ziita.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Tämä on mun kategoria ihan selvästi, vaikka on häivähdys monista muistakin. Avainsanani ovat lapset lähipiirissä, hyväntekeväisyys, pienet sukat, nutut, pipot, myssyt ja mussut vaaleanpunaista ja höpö höpöä. Myssyjä ja muita myös menninkäisille eli nukeille. Sellaista, että kun keskellä yötä herää, eikä saa unta... voin neuloa vaikka pörröiset siilitumput. En tiedä tajusinko tästä neulehaasteesta mitään, mutta tykkään haasteista ja kaksi euroa on pieni sijoitus näin hauskaan juttuun :D ja blogikin löytyy, että pitäis olla sen puolesta kaikki ok.

  Blogini löytyy: http://ellaida.vuodatus.net/
  meiliä minnapuuhaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Jahkasin ilmoittaudunko satubalettiin, kansantanssiin vai quick-steppiin ja tähän päädyin. Satubalettia ja balettia olen harrastanut aikoinani itsekin. Lähipiirien lapset tulee pidettyä villoissa. Parhaillaan käynnissä olevan Sukkasadon myötä neulon pieniä sukkia hyväntekeväisyyteen.

  Blogi löytyy osoitteesta www.sadunlangoilla.blogspot.com ja sähköpostiosoitteen lähetän emolle Ravelryn kautta.

  VastaaPoista
 9. Tänne minäkin päädyin pitkän pähkäilyn jälkeen. Minulla on kuusi lasta, joten pakostakin tulee neulottua lapsille paljon. Blogi löytyy osoitteesta http://joksukka.vuodatus.net

  VastaaPoista
 10. Monen tuumailun jälkeen ilmoittaudun Satubalettiin. Yhtä hyvin voisin olla monessa muussakin, mutta viimeaikoinan eniten tätä. Pieniä, näppäriä juttuja lahjoiksi ja pyydetyiksi. Ehkä olen eniten elämäntilanteen vuoksi Satubalettilainen ollut viimeaikoina. Ristipistot kun ovat vieneet mennessään ja kilpailee kovasti ajasta neulomisen kanssa. blogini löytyy osoitteesta www.lankavuori.vuodatus.net (mim_m@suomi24.fi)

  VastaaPoista