21 marraskuuta 2010

PORKKANAKILPAILU

Millaiset ovat kilpailijoidemme tanssikengät? Eli neulekielellä: neulenurkkaus, se soppi johon lysähdetään nauttimaan rentouttavasta neulehetkestä?! Pienenä porkkanahaasteena toivotaan tanssijoiden kuvailevan blogissaan, joko ihan vaan sanallisesti tai jopa kuvan kera, ”kenkänsä”. Ovatko tanssikengät valmiiksi sisään ajetut ja mukavat jalassa; uudet, kiristävät ja puristavat, eivätkä vielä oikein tunnu omilta… vai ovatko jo nähneet parhaat tanssinsa, muttet henno niitä hävittää? Tai löytyykö useammat parit?

Homma toimii niin, että tanssijoilla on ensi viikon perjantaihin asti aikaa tehdä postaus tanssikengistään. Viikonlopun 27.-28.11. aikana emo valitsee viisi parasta tanssikenkä-kuvausta, joista järjestetään äänestys kilpailijoiden kesken. Eniten ääniä saanut kuvaus voittaa porkkanapalkinnon:


Emon tehtailema projektipussukka huovutetusta merinovillapuserosta kashmirkukkakoristeella.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ei se mun postaus halua ilmestyä tänne tuohon sivuun. On varmaan yhtä wanha ja dementti kuin itse lähettäjäkin. Mutta perinteiseen tyyliin walssaten olen Ryytimaalla tanssikengästäni tilittänyt =)

    VastaaPoista
  3. Postaukset ilmestyy tuohon sivupalkkiin aikamoisella viiveellä... Mutta ei tarvii hätääntyä: mä seuraan tanssijoita Googlereaderillä!

    VastaaPoista