21 marraskuuta 2010

Kahelit jotka luulevat osaavansa neuloa

Otsikko lainattu Ravelryn Kahelit-rymän SYTYCK-threadin otsikosta. Se on vaan niin mahtava ja jaksaa hymyilyttää emoa aina uudestaan :)

Ja kyllähän nää meitin tanssaajat osaa neuloa! Eräät vieläpä erittäin sukkelaan, jopa pelottavan nopeaan tahtiin! Broadwayltä on jo syntynyt KAKSI Robottipaitaa Soilelta, Mirzulta oravapaita ja TiinaR:tä kahdet lapasparit, myös Terhiltä on valmistunut paita! Kansantanssija Ixulla on valmis palmikkobaskeri ja Outi on quick-stepannut ekan ja jopa tokan sukkaparin valmiiksi! Hanna taasen tangosi ekan quick-steppinsä! Kisa on tanhunnut jo useamman palmikkoneuleen! - Tässä kohtaa emo hiukan röyhistelee rintaansa: siellä on käytetty myös emon koreografioita... Jee!

Harjoitustyöt ovat myös olleet todella upeita ja olisivat sopineet jopa siksi varsinaiseksi kilpailutyöksi! Tuilta on valmistunut upeat kämmekkäät, kuin myös Lotalta.

Osa tanssijoista on askeleet harhautuneet välillä pois omasta koreografiasta… mutta jos tulokset ovat niinkin upeita kuin Sagalla, niin emo sanoo että siitä vaan!


Osalla tanssijoista askeleet hieman kangertelevat… onneksi tässä on vielä yli kuukausi aikaa deadlineen! Ja mikä parasta: deadline ei edellytä edes valmista tuotetta :D Hieman harvakseltaan kuitenkin osa raportoi tanssinsa edistymisestä ja senpä takia emo tarjoilee vielä tämän päivän aikana pientä porkkanaa… Pysykää linjoilla! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti