19 tammikuuta 2010

QUICK-STEP

Pääpaino jalkatyöskentelyssä. Eli neulot sukkia. Hallitset sekä erilaiset kantapäät että kärkikavennukset ja osaat aloittaa sukat kummasta päästä vain. Sukkien mahdollisuudet ovat loputtomat ja sinä olet neulonut melkein kaikilla tyyleillä. Saisit aikaan sukat ilman ohjetta vaikka puolinukuksissa. Ehkä olet jopa Magic loop fani?

6 kommenttia:

 1. Quick-step on ehdottomasti mun laji. Sukat on semmoinen neulomus jonka pariin mä palaan aina. Kun tulee ahistus sen suhteen mitä neuloisi, aloitan sukat. Koska sukat vaan rulaa. Niitä voi neuloa puoliunisena, kipeänä tai masentuneena.

  Tykkään pitsisukista, palmikoista, kirjoneuleesta, polvisukista, varrettomista sukista. Perussukat tulevat päästä ilman ohjetta, muutaman sukkaohjeen olen jopa itsekin tehnyt! Joten ehdottomasti quick-step on mun laji!

  VastaaPoista
 2. Oon näitä melkein kaikkia lajeja joskus kokeillut mutta nykyisin kiireisenä työssäkäyvänä perheenäitinä neulon eniten sukkia kun ne on niin nopeita ja valmiiksikin on kiva saada jotain. Odotan mielenkiinnolla minkä lajin saan haasteekseni.

  Ihan upouusi blogi löytyy osoitteesta http://tanssivatpuikot.blogspot.com/ ja sähköpostini on tanssivatpuikot at gmail piste com.

  Yritän päivittää tuota blogia vielä muutaman kerran ennen haasteen aloittamista, jotain kesäisiä neuleita olen sinne jo laittanutkin. Mutta suurin osa viimevuosien valmistuneista neuleista löytyy Ravelrystä jossa olen nimellä PaiviH.

  VastaaPoista
 3. Tämä on minun lajini. Olen neulonut ylhäältä alas, alhaalta ylös, looppina, tikuilla, kaksi kerrallaan, erilaisilla kantapäillä, palmikoilla ja pitseillä. Tykkään ottaa aina vähän vaikeamman ohjeen ja haastaa itseni, mutta kun haluan rentoutua, otan vain perussukan käteeni ja annan askelten viedä ja rentoudun.

  Kovin ahkerasti en ole blogannut http://sekolaista.blogspot.com/
  mutta Ravelrystä loytyvät miltei kaikki projektini nimimerkillä Sekkoko.

  VastaaPoista
 4. Ensin olin että eeeiiii, mutt sit olin kuitenki ett joooo.. emo varmaan suurin piirtein mun neulehistorian tietääkin, joitain villapaitoja on tehty ja vielä useempi on jatkuvasti ns. työn alla joko ajatuksina tai keskeneräisinä töinä, koskapa sukat vie niin suuren osan ajasta. Ja kun joskus ehtis edes niitä sukkia tekemään itelleenki.. Mutta siis vähän kaikkea on tullu kokeiltua, palmikoita, kirjoneuleita, pipoja, kaulaliinoja, lapasia jiiänee jiiänee..

  Pieni hetki piti tätä tanssityyliäkin miettiä sillä freestyle olis ehkä sopinu kans, koska usein tulee "fuskattua" jossain kohtaa ohjetta.. ja rockia ei valikoimasta löytyny.

  Blogi löytyy nimellä http://deathcumsinsmallpacks.blogspot.com ja räveltämössä myöskin profiili nimellä Lindiz. Melko rock-henkisiä neuleita on tullut tehtyä, jotkut jääkiekko-aiheiset sukat ja sen sellaista..

  VastaaPoista
 5. Sukat on ehdottomasti minunkin lajini, aina on vähintään kahdet puikoilla ja lisää suunnitteilla. Kesän aikana sukkia valmistui melkein liukuhihnalta joten ajattelin osallistua tähän saadakseni välillä jotain muutakin puikoille.
  Blogini löytyy osoitteesta http://shamina.vuodatus.net ja Ravelryssä nikkini on Amyrlia.

  VastaaPoista
 6. Kyllä, sukat taitavat olla lajini. Ylhäältä alas, alhaalta ylös. Pitsisukkaa, palmikkosukkaa, raitasukkaa, polvisukkaa, perussukkaa. Kaikkea muutakin tulee tehtyä, mutta aina puikoilla on vähintään kaksi paria sukkia.

  Blogini löytyy osoitteesta: http://nurinoikeineiku.blogspot.com/ . Yritän päivittää tästä eteenpäin hieman aktiivisemmin ;), ravelrynick on Rannae ja spostia saa lähettää osoitteeseen titiuu89(a)gmail.com

  VastaaPoista