19 tammikuuta 2010

KOREOGRAFI

Toiset tanssivat sinun pillisi mukaan! Olet suunnittelija, kokeilija, toteuttaja… ja sinun tuotoksiasi neulovat toiset. Olet julkaissut ohjeita ja sinut löytää Ravelrystä rekisteröityneenä designeriksi. Neulot mieluiten omien suunnitelmien mukaan ja muut neulojat hakevat inspiraatiota tuotoksistasi. Jopa neuloessasi muiden ohjeista, et voi olla miettimättä että tekisit tämän näin tai noin. Käytät päätäsi ja tärkeimpiin neuleapuvälineisiisi kuuluvat muistilehtiö ja kynä.

2 kommenttia:

 1. (Poistin edellisen kommentin täydentääkseni sitä hieman)

  Harkitsin lattareita, sillä vannon istuvuuden ja omien mittojen mukaan neulomisen nimeen. Toisaalta "seksikäs ja viettelevä" ei kuvaa ajatusmaailmaani.

  Hallitsen Quickstepin kiemurat, mutta en halua rajoitaa itseäni yhteen taiteenlajiin.

  Street kuulostaa vähän liian vapaamieliseltä minun lajikseni. Olen mateemaatikko ja teoreetikko - insinööri, eli vahvoja robottitanssijan piirteitä minussa kieltämättä on.

  Neulon enimmäkseen omien suunnitelmien mukaan. Muiden ohjeista neuloessani, en voi olla miettimättä että tekisin tämän näin tai noin. (Ja aika monesti lopulta teenkin.) Käytän päätäni ja tärkeimpiin neuleapuvälineisiini kuuluvat suttupaperi, kynä ja laskukone.

  Mallejani olen julkaissut Ullassa ja Ravelryssä ja Ravelrysä löytyy tällä hetkellä yli 800 projektia toteutettuna suunnittelemillani malleilla.

  Bloggailen säännöllisen epäsäännöllisesti osoitteessa http://kasillaan.blogspot.com ja sähköpostiosoite on taiantti [a) luukku . com

  VastaaPoista
 2. Ööm... Mitä tänne piti kirjottaa? Oon ehdottomasti suunnittelija, kokeilija ja toteuttaja, aina vaan ei voi mennä ihan putkeen.
  Ja lisäks tämä oli ainoa kategoria joka oikeesti sopi mun tyyliin, kaikki muut oli toinen toistaan enemmän NO-NO.

  Blogi: http://www.artesanity.com e-mail: annina (at) artesanity (piste) com

  VastaaPoista