19 tammikuuta 2010

HIP HOP


Ehkä hieman suurta, mutta sitäkin rennompaa. Sinulla ei ole mitään hajua neuleen tiheydestä, mitoista tai vaatteen koosta. Kokeilet mielelläsi sekä freestyleä että tangoa ja tiedät jo aloittaessasi, että lopputuloksella voi olla oma tahto. Muiden silmissä olet osaava neuloja, mutta et itse ole vielä oikein sinut vanhempien perustyylien kanssa. Olet itsevarma neuloja, joka uskaltaa myös epäonnistua. Tämä osaltaan vain korostaa onnistumisten mahtavaa tunnetta!

6 kommenttia:

 1. Hip hop iskee niin musiikkina kuin tämän tempauksen tanssilajina. Tyypillistä neuleilleni on, että niistä pitäisi tulla suurinpiirtein oikean kokoisia, mutta jotenkin niistä tulee jostain kohtaa yleensä isoja :D Mallitilkkuja en tee, koska useinmiten arvioin noin suurin piirtein, mikä koko pitää ottaa, jos neulon puikoilla X lankaa Y. Joskus osuu, joskus ei :) Joskus pitää purkaa, mutta ei se mitään, sattuu sitä paremmissakin piireissä. Linkkasin uuteen blogiini, josta löytyy myös linkki vanhaan blogiini.

  VastaaPoista
 2. Mmmh. Ristiriidat on mulle tuttuja. Tietenkin tämmöinen melkein mummoikäinen tunnistaa itsessään hiphopparin, mitäs muuta se vois olla. Mutta mottona on kuitenkin että matka on tärkeämpi kuin päämäärä. Pääasia että neulotaan - jos ei tule itselle sopivaa niin sitten etsitään joku joka sopii vaatteeseen. Tai jätetään kesken. Tai muokataan vaikka sitten neulegraffitiksi.

  Mukana siis kuin peräpukama, josko vaikka samalla tulis vähän tekohengitystä omalle blogillekin, joka on vähän ollut huonossa hapessa. Pitikös tänne tuikata sähköpostinsakin vai miten se oli? www.nsk-knitting.blogspot.com ja akv3 at yahoo piste com.

  VastaaPoista
 3. YO! Tää ois mukana! Olen neulonut 30 vuotta, mutta silti en juuri omista itselleni sopivia tai hyvin istuvia neuleita. Into aloittaa on aika kova, mutta harvoin lopputulos on tyydyttävä tai lähelläkään sitä mitä piti. Yleensä liian pieni, tai sitten liian iso tai väärän värinen tai kutittaa. Silti hallitsen paljon eri tekniikoita, vähän vaikeampiakin ja repertuaarista löytyy kaikenlaisia kokeiluja. Kesken jättämistä yritän nykyään välttää - puran vaikka mieluummin. Moka on lahja ja joka projektista oppii! Eisevväliä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sen täytyy olla tämä. Kun nuo muut ei ole ollenkaan. Tai jos ovat, niin vain vähän. Osaan vähän tangoa, vähän valssia ja vanha discomusa iskee, mutta efektilangat, noh, jätettäkööt sanomatta. Ja kaikki minut tuntevat tietävät, että heikoin lenkkini on jalkatyöskentely. Haluan mukaan ja tämä jäi. Kyllä minä tiheyden päälle ymmärrän, mutta siitä huolimatta lopputuloksella on oma tahto. Kuivausrumpu on tämän neulojan paras kaveri; sillä pienenee tekele kuin tekele siedettäviin mittoihin. Mitoituksen puolesta olen lattarien ystävä, mutta enhän mä nyt sellaisia neulo. Niin että Yo vaan. Minut löytää blogista harmaata.blogspot.com ja sposti on harmaataarkea@luukku.com. Oliko tässä kaikki?

  VastaaPoista
 5. Taidan olla hip hop. Yritän tehdä sopivaa ja istuvaa, mutta useimmiten menee metsään. Mallitilkut ovat minun hommissani harvinaisuuksia - laiskuus tai liika into vie voiton. Välillä neulon omasta päästä, mutta useimmiten ohjeesta. Ohjeet vaan tuppaan jäämään mulla aika viitteellisiksi ja jossakin vaiheessa ryhdyn sooloilemaan. Väsähdän helposti monimutkaisiin malleihin, joten palmikko- ja pitsineuleet jäävät usein vain haaveiden tasolle.

  Tätä haastetta varten perustin blogin. Se löytyy osoitteesta http://hooneule.blogspot.com/ ja s-posti tulee perille osoitteella hooneule at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tanssin ja neulon pitkälle samalla tavalla: lähes joka lajia olen kokeillut ainakin alkeiskurssin verran, mutta mitään en ole ottanut ainoaksi oikeaksi lajiksi. Nautin tanssimisesta ja neulomisesta, teen niitä ensisijaisesti omaksi ilokseni. Teoriassa tiedän, miten monimutkaisetkin kuviot onnistuvat, käytännössä en aina niihin kuitenkaan taivu. Ja täytynee myöntää, että tuntuu kivalta, jos joku sattuu kehaisemaan jotain muuvia tai neulomusta, vaikka ensisijaisesti tanssin/neulon ihan itselleni... Blogailen osoitteessa http://langastus.blogspot.com/

  VastaaPoista