10 tammikuuta 2011

LOPPUÄÄNESTYS

Aploodien aika:


Nyt olis tanssit tanssittu! Ja kyllä te vaan osaatte kaikki tanssia! Nyt emo sysää suuren vastuun kilpailijoiden harteille: nimittäin sen oman suosikin valinta! Lykkyä pyttyyn vaan… Emo on erittäin onnellinen siitä ettei tarvitse itse pistää tanssisuorituksia mihinkään paremmuusjärjestykseen! Miten noista kaikista muka voi valita vain yhden?!! Ja senpä takia kilpailijat saavatkin valita TOP3:n!

Eli homma menee nyt niin, että kilpailijoilla on aikaa 10.-16.1.2011 käydä läpi toistensa tanssisuorituksia (mitä siis tiivistelmät helpottavat huomattavasti – ja kuitenkin siihen tulee menemään ihan älyttömästi aikaa…). Viimeistään 16.1.2011 emo odottaa klo 24.00 mennessä saavansa s-postiin (adelheidmail (a) gmail.com) kilpailijoiden TOP3-listan. Eli tanssija saa antaa kolmelle suosikeilleen 1, 2 tai 3 pistettä. Eniten pisteitä saanut tanssija pääsee ensimmäisenä valitsemaan palkintopotista mieluisensa palkinnon, toiseksi eniten saanut tanssija toisena jne.

Tiivistelmät on listattu tuohon alempaan postaukseen eli ei kun lukemaan!

2 kommenttia:

  1. Täähän on hauska kisa! Ihan harmittaa, että tänään vasta löysin tänne ja kuulin koko jutusta ensimmäisen kerran.
    Onko uutta alkamassa sitten kun edelliset saadaan palkittua?? Tai tietääkö joku, onko vastaavaa muualla alkamassa? Tahtoo mukaan!

    VastaaPoista
  2. Näillä näkymin ei kyllä mun osalta ole lähiaikoina tulossa uutta rundia. Mutta VisaLisa mainitsi kesällä että hän mahdollisesti olisi järkkäämässä haastetta uudelleen eli kannattaa seurata alkuperäistä SYTYCK-blogia: http://soyouthinkyoucanknit.blogspot.com/
    ja VisaLisan omaa blogia: http://www.visalisas.blogspot.com/

    VastaaPoista