03 tammikuuta 2011

Deadline meni jo!

Itse asiassa jo muutama päivä sitten. Tanssijoilla on ollut mahtava asenne haastetta kohtaan ja ymmärtäneet ettei tarvitse stressata, vaan tehdä omaan tahtiin: So what jos ei valmistu määräaikaan mennessä, kun pointtina on kuitenkin ollut uusiin asioihin tutustumista eli se matka, ei määränpää. Emo on tyytyväisenä lueskellut kilpailijoiden suunnitelmia jatkaa projektejaan edelleen deadlinen umpeuduttua :)

Seuraavaksi kilpailijoilla olisi ohjelmassa tehdä tiivistelmä oman haasteen kulusta. Kaikki eivät ehkä ole jaksaneet aktiivisesti seurata monen kymmenen tanssijan suorituksia ja tämä helpottaa hieman kanssakilpailijoiden pohdintoja kenelle haluaa antaa äänensä. Ja muistakaa edelleen, että haasteen ideana ei ollut saada aikaan valmista työtä! Tiivistelmään voi koota kaikki pohdinnat suunnittelusta, harjoittelusta, epäonnistumisista, onnistumisista, ramppikuumeesta ja jopa niistä tekosyistä joiden olettaa olevan esteenä ”voittamiseen”. Sellaista tekosyytä ei olekaan! Kaikki ovat oikeutettuja ottamaan vastaan ääniä!

Aikaa tiivistelmän kirjoittamiseen on 9.1.2011 asti. Tämän jälkeen emo tekee vielä oman postauksen, johon kokoaa linkit tanssijoiden tiivistelmiin. Ja sen jälkeen on vuorossa äänestys johon tulee ensi viikon alussa tarkemmat ohjeet. – Palkintoja on tiedossa niin iso kasa, että saamme useamman voittajan! Tanssijat äänestävät lähinnä että missä järjestyksessä ”TOP 10” pääsee valitsemaan mieluisan palkinnon!


Tiivistelmiä odotellessa vielä tanssijoiden aikaansaannoksia viimeisimmän kuukauden ajalta:

Maj on valssannut todella suloisen pienen Jussi-sliparin. MinnaM:n hyppysissä on syntynyt harmoninen torkkupeitto.

Lotta puolestaan on heittäytynyt Broadway-tyyliin taiteelliseksi ja tehnyt parittoman lapasen. Toinen Broadwayn selättäjä on Meflen useammallakin työllä… mutta päätyöksi nousi kuitenkin isotöinen ja omaa designia oleva tunika.

Emmuskan puikoilta on kera muutaman piruetin hyppelehtinyt upea pitsinen neuletakki.

Nunt on lanteita viettelevästi keinutellen tikutellut tunikan ja ehtinyt jo tekemään tiivistelmänkin… hikari :D Kuin myös toinen pinko: PäiviH, joka ehti vielä viime metreillä julkaisemaan oman ohjeensa.

Sanna on erittäin rohkealla vedolla vienyt omaa koreografiaansa eteenpäin: nimittäin jäälle! Ja Rica on koreografioinut sympaattisen Freddyn.

Villapallolta on syntynyt sukat Bollywood-tyylillä. Toinen Bollywood tanssija, Taina, on onnistunut sekoittamaan mukaan myös discoa ja saanut aikaiseksi todella makeat pökät. Tuilla on havaittavissa diivaelkeitä mielenmuutoksineen, elokuvatähtien tapaan, ja on vaihtanut koreografioita useampaan kertaan

Yksi emon odotetuimpia tanssisuorituksia oli Sagalla: Disco-Tumppi sai uudet vaatteet :D

1 kommentti:

  1. Oli pakko leikkiä hikaria, kun en ehdi nykyään bloggailla kuin viikonloppuisin ja halusin tehdä tiivistelmän kun hommat olivat vielä muistissa :D

    VastaaPoista