16 lokakuuta 2010

Hollywood-viikkojen tähtihetkiä

Tanssijat ovat suhtautuneet omiin haasteisiinsa ihailtavasti ja jopa lisänneet niihin muitakin itselleen haasteellisina pitämiään tanssilajeja. Eräs tanssija on jopa kehitellyt itselleen ihan uusia omia tyylejä :D

Villafanin postaus kuvastaa aika täydellisesti viimeisen Hollywood-viikon tunnelmia.

Tanssijoilta löytyy myös todella informatiivisia postauksia, joista löytyy monennäköistä kiinnostavaa neulefaktaa ja vinkkejä. Judiunilta esim. löytyy erittäin kattavat postaukset erilaisista neulontatavoista aina nurinkuriseen neulomiseen ja silmukoiden luontiin. Mimmillä taas on pohdiskelua neulehistoriasta ja perinteistä.

Uusia tanssityylejä on harjoiteltu ahkerasti ja yksi harjoittelija on jo saanut aikaiseksi kokonaisen valmiin tuotteen. Loistavia projekteja on myös tulossa: joulukalenteri, Disco Stulle vaatteet, karhuja, Bollywood housut… ja paljon muuta mielenkiintoista kunhan päästään vihdoin huomenna itse asiaan!

Mutta tempaus ei ole välttynyt erittäin modernilta ilmiöltä: dopingilta! Jota on esiintynyt hieman useammassakin blogissa… Onneksi SYTYCK:ssä ei ole sen tarkempia sääntöjä, vaan tanssijat ovat itse vastuussa omasta kunnostaan, tankkauksesta ja välineistä. Ts. kaikki keinot ovat sallittuja, kunhan kaikilla on hauskaa!!!

P.S. Hurja-Hannan vastaus Tissihaasteeseen on aivan pakko mainita :D

2 kommenttia:

  1. Minkä sille voi. Streetti mikä streetti.

    Neuloin just mallitilkkua ihan väärästä langasta (jos koreografi Westiltä kysytään). Mut Norah on niin tiukka täti että tottelen sen ohjetta kiltisti.

    Enkä jaksa kirjautua ulos googlesta ni postataan tälleen mystisellä salanimellä si tää kommentti! Jos joku ei tajunnu ni mä oon Laika tosta ekasta linkistä, moro!

    VastaaPoista
  2. Huojentava tämä douppaustieto. Täällä voi siis siirtyä rautatabletista astetta kovempiin kamoihin.:)

    VastaaPoista