25 syyskuuta 2010

Tanssityylit jaettu noin puolelle kilpailijoista!

Yhteiseksi pep-talkiksi kaikille, myös niille jotka saavat haasteensa myöhemmin: älkää ottako uutta tyyliä liian kirjaimellisesti! Kannattaa makustella ja miettiä mitä kaikkea uuteen tyyliin liittyy… Ja kilpailija itse päättää loppujen lopuksi miten haluaa itsensä edelleen haastaa ja uuden tyylin toteuttaa! Ehkä aloitat varovasti pienellä projektilla… päätät mahdollisesti tehdä vain koetilkkuja ja hupsista, kohta niitä tilkkuja onkin hieman enemmän ja niistä saisi koottua vaikkapa laukun, tai tyynynpäällisen, tai innostut tilkkuilusta niin että niitä onkin jo peiton verran. Omaa haastetta saa muuttaa matkan varrella. Jos aloittamasi työ tuntuukin liian ylivoimaiselta, niin pura se ja aloita toinen hieman pienempi. Tai jos työsi valmistuukin hurjaa vauhtia ja saat sen valmiiksi jo muutamassa viikossa, niin haasta itsesi tekemään toinen!

Sinä itse tunnet parhaiten oman ”neuloja-minäsi” ja tiedät kuinka pitkälle pystyt oman haasteesi nimissä venymään. Ota huomioon, että SYTYCK jatkuu vuoden loppuun asti: sinulla on Hollywood-viikkojen jälkeen kokonaiset 11 viikkoa aikaa toteuttaa haasteesi! Älä stressaa, ota tarvittaessa hieman välimatkaa ja jos jokin tuntuu vaikealta: pyydä apua! Tanssijoiden joukossa on todella ansioituneita neulojia ja hieman vähemmän neuloneiden kilpailijoiden kannattaa ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväksi ;) Tarkoitus on neuloa jotain sen tutun ja turvallisen tyylin ulkopuolelta, kokeilla jotain aivan uutta, ajatella hieman toisella tavalla, verestää vanhoja taitoja ja ennen kaikkea PITÄÄ HAUSKAA JA INSPIROITUA!

Lopuille tanssijoille haasteet vielä tulossa…

8 kommenttia:

 1. Ihan justiinsa pistin haastetta tulemaan :D

  VastaaPoista
 2. APUA mikä haaste! :D Popping and locking.

  VastaaPoista
 3. Vähän sekavat fiilikset, en ennen eilistä oikein tajunnutkaan, että oli mukana joku valssi ja foxtrot. :D Mutta ihan jes, huomenna kirjastoon... ehkä homeiset ja pölyiset kirjat vois vaikka auttaa mua. Meidän kirjastossa on tosi vanhoja kirjoja, ihan esihistoriallisia... eiköhän sieltä perinteen juurta ala löytyä ja historiaa kanssa :D

  VastaaPoista
 4. voihan vitsi, keksin just hyvän haasteen itselleni, mut haittaaks jos virkkaan??

  VastaaPoista
 5. Haasteen nimi on kyllä So You Think You Can Knit... mutta jokainen tulkitsee ja toteuttaa uuden haasteensa omalla tavallaan. Tanssijat itse lopulta äänestävät keskuudestaan voittajat, eli kanssakilpailijat päättävät palkintojen arvoiset suoritukset... ja myös sopiiko virkkuutyöt neulehaasteessa palkintopallille.

  VastaaPoista
 6. mä jo hyllytin sen idean... se nyt alko tuntuu vähän fuskaamiselta tai asian vierestä menevältä. Ideariihi uudestaan vireille!!

  VastaaPoista