28 syyskuuta 2010

Ihanaa neulojat, ihanaa!

Emo on naama suuressa ja erittäin naurettavan näköisessä virneessä lukenut kilpailijoiden suhtautumista uusiin haasteisiinsa. Ei oo meinaan ollut helppoa keksiä kaikille sopivaa haastetta! Olo on myös helpottunut siitä miten hyvin kilpailijat ovat suhtautuneet uusiin tyyleihinsä.

Erityismaininnan ansaitsee Salman postaus, joka vie haasteen tulevaisuuteen ja ihan uusiin sfääreihin: ”Sain muuten viikko sitten saunassa hyvät naurut illan Dancen jälkeen kun ajattelin että milloinkohan tehdään Dancen spin-offi Knit tv:seen. Alkukarsinnoissa täti-ihmiset istuisivat lavalla piirissä jakkaroilla ja tuomari sanoisi pöydän takaa haasteen, esim. sukka. Ohjeita ei saisi käyttää vaan silmukat luotaisi saman tien ja ketkä saisivat nopeiten sukan valmiiksi, pääsisivät jatkoon. Seuraavilla kierroksilla lisättäisi vähän haastetta ja vähiten pitsineuleessa virheitä tekevät pääsisivät jatkoon, tai tasaisimmalla käsialalla, tai kuka tekisi eniten sukkia tietyllä aikavälillä. Tai kuka neuloisi pisimmän kaulaliinan. Sitten kierroksen jälkeen tietysti tuomarit mittailisivat jokaisen tuotosta pöydän ääressä kriittisesti. Että kyllä tämä Maikun sukka on erinomainen ja raikas, kun taas Elinamarjatan on liian perinteinen ja tylsä eikä siinä ole mitään "wau"-efektiä. Finaalissa pitäisi muistaa esim. villapaidan ohjeet ulkoa tai tehdä omat ohjeet johonkin projektiin. Voitaisi myös mitata kuka tarvii vähiten vessataukoja ja kuka neuloo pisimmän ajan putkeen nousematta paikaltaan. Tuomareina olisi tietysti ansiota niittäneet neulesuunnittelijat. Tietysti pitäisi myös osata virkata, kehrätä, koukuta, kirjoa, ommella, huovuttaa jne.” – Emo oli tipahtaa jakkaralta kun lueskeli SYTYCk:n tv-version kuvausta. Aivan hulvaton idea! Emon päässä formaattiin yhdistyi heti myös hieman Project Runwaytä… neulojien olkien taakse kurkkimaan Tim Gun käsi leualla ja otsa rypyssä rohkaisten neulojia tutulla lausellaan: Make it work. :D

You Tubesta itse asiassa löytyy So You Think You Can Knit video:


3 kommenttia:

 1. Kiitokset päivän parhaista nauruista.

  Mä vielä sulattelen omaa haastettani...

  VastaaPoista
 2. Hyvä jos joku muukin sai naurut! :D Myös video oli hylvaton. Neulominenko tylsää?

  VastaaPoista
 3. Tuohon Knit-versioon pitäisi ehdottomasti saada myös Knit for Your Life -vaihe, jossa putoamisvaarassa olevat neulojat saavat minuutin ajan esittää parasta osaamistaan.

  VastaaPoista