15 syyskuuta 2010

Emon matka ensimmäisessä SYTYCK haasteessa

Jokainen taplaa tyylillään ja tässä on esimerkki siitä miten emo hoiti oman osuutensa viime syksyn haasteessa. Koska ensimmäinen haaste järjestettiin ruotsinkielisessä blogissa, ovat emon postaukset myös sillä toisella kotimaisella kielellä:

Koetanssi

Haaste

Hollywood viikko

Lisää Hollywood viikkoa

Kangertelua

Inspiraatiota omaan lajiin

Suunnitelma on syntynyt

Draamaa

Työ alkaa luistaa

Loppusuoralla

Kooste

Lyhyesti:
Ilmoittauduin tempaukseen Koreografiksi ja sain haasteeksi Bollywoodin. Uuden kategorian puitteissa rakensin itse itselleni oman haasteen: Päätin haastaa itseni opettelemaan neulomaan vasenkätisesti. Projektiksi suunnittelin boleron, jossa neuloin joka toisen krs:n vasemmalta oikealle. – Ja nyt neulon lähes aina tasoneuleena neulottavien kappaleiden ns. nurjat krs:t oikealta puolelta: vasemmalta oikealle! Saan sileästä pinnasta näin paljon tasaisempaa, koska nurja silmukkani on huomattavasti kireämpi kuin oikea silmukka. – Koreografioin siis itselleni Bollywoodhenkisen baletti-kansantanssin (boleroon sain ympättyä mukaan sekä pitsiä että palmikoita)! :DTämä siis vain esimerkkinä miten yksi on tulkinnut haasteensa. Viime vuotuisesta haasteesta löytyy mahtavia oivalluksia! Loistavia blogipostauksia olivat esim. sticksIdanin tanssikorkeakoulun koreografikoulutuksen opinto-ohjelmaan pohjautuva postaus, miastick:n loistava baletti-pitsineulevertaus ja Sillen antoi blogilleen täysin uuden ilmeen Disco-haasteen myötä (ja näyttäisi sama banneri olevan edelleenkin paikoillaan :D) ja toteutti haasteensa miniatyyrinä. Eikä pidä unohtaa soapbark:n loistavaa Heavy metal postausta!

5 kommenttia:

  1. Näkyykö muilla Lumoavan langan ja Lailayarnsin nappulat tuossa sponsorilistassa? Mulla ei näy niiden kuvat millään selaimella. Piquant purls ja Titityy näkyvät kyllä.

    VastaaPoista
  2. Eipä näy kyllä minullakaan.

    VastaaPoista