17 lokakuuta 2010

ÄN, YY, TEE: NYT!

Laukaus! Vielä toinen laukaus! Ja SARRRJA! Jotta varmasti kuuluu sinne Suomen rajojen ulkopuolellakin sijaitseville tanssijoille!



Sytyck:n show lähtee käyntiin kovalla paukkeella! Nyt saa vihdoin luoda silmukat puikoille siinä varsinaisessa kilpailutyössä! Taustamusiikki soimaan ja näyttäkää mitä osaatte!

16 lokakuuta 2010

Hollywood-viikkojen tähtihetkiä

Tanssijat ovat suhtautuneet omiin haasteisiinsa ihailtavasti ja jopa lisänneet niihin muitakin itselleen haasteellisina pitämiään tanssilajeja. Eräs tanssija on jopa kehitellyt itselleen ihan uusia omia tyylejä :D

Villafanin postaus kuvastaa aika täydellisesti viimeisen Hollywood-viikon tunnelmia.

Tanssijoilta löytyy myös todella informatiivisia postauksia, joista löytyy monennäköistä kiinnostavaa neulefaktaa ja vinkkejä. Judiunilta esim. löytyy erittäin kattavat postaukset erilaisista neulontatavoista aina nurinkuriseen neulomiseen ja silmukoiden luontiin. Mimmillä taas on pohdiskelua neulehistoriasta ja perinteistä.

Uusia tanssityylejä on harjoiteltu ahkerasti ja yksi harjoittelija on jo saanut aikaiseksi kokonaisen valmiin tuotteen. Loistavia projekteja on myös tulossa: joulukalenteri, Disco Stulle vaatteet, karhuja, Bollywood housut… ja paljon muuta mielenkiintoista kunhan päästään vihdoin huomenna itse asiaan!

Mutta tempaus ei ole välttynyt erittäin modernilta ilmiöltä: dopingilta! Jota on esiintynyt hieman useammassakin blogissa… Onneksi SYTYCK:ssä ei ole sen tarkempia sääntöjä, vaan tanssijat ovat itse vastuussa omasta kunnostaan, tankkauksesta ja välineistä. Ts. kaikki keinot ovat sallittuja, kunhan kaikilla on hauskaa!!!

P.S. Hurja-Hannan vastaus Tissihaasteeseen on aivan pakko mainita :D

14 lokakuuta 2010

Hollywood-viikkojen loppu näkyy jo ja finaali lähestyy!

Emo ei suinkaan ole unohtanut kilpailijoita, vaan on tiiviisti seurannut blogien välityksellä tanssiharjoituksia. Ja on erittäin vaikuttunut lukemastaan ja näkemästään! Mahtavaa! Mikä ihana yhteishenki ja kannustus tanssijoiden keskuudessa vallitseekaan! Eipä ole havaittavissa juuri ollenkaan perinteistä kilpailuhenkeä! Emo on erittäin ylpeä pikku tanssijoistaan!

Vkonlopun aikana tulee tiivistelmää Hollywood-viikkojen huippuhetkistä! Ja sunnuntaina kajahtaa lähtölaukaus lopullisen shown merkiksi!

01 lokakuuta 2010

(__)(__) TISSIHAASTE (__)(__)

Tunnettu totuus: tissit tarvii tanssiessa tukea! Tämän tempauksen tiimoilta tissihaastetta tuuttiin: testatkaa tissien terveys!

Tarvitaan tottakai teidän tanssijoiden taidonnäytteitänne toteuttamaan tissiliiviä tietsikalle! Tässä tämän tädin tulkinta, tadaa:


Tanssijat! Tissit tanaan & tissitötteröä tuttiin! Tattis!

Tissihaaste toki tanssimattomillekin!


Tätä tisseille tyrkylle!